Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

H Allianz Ελλάδος συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2016»

allianz3 736171486

Η Allianz Ελλάδος, θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση ναυτιλίας «Ποσειδώνια 2016» που θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo από 6 έως 10 Ιουνίου 2016. Οι εξειδικευμένες εταιρείες του Ομίλου Allianz, Allianz Global Assistance (A.G.A.) και Allianz Global Corporate & Specialty (A.G.C.S.), θα παρουσιάσουν νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες που αφορούν στην τηλεϊατρική (Telemedicine & Assistance) καθώς και σε λύσεις που αφορούν στην ασφάλιση πλοίων (Hull & Machinery) με παγκόσμια κάλυψη και δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο. H Allianz Global Assistance δραστηριοποιείται εδώ και εξήντα σχεδόν χρόνια στις υπηρεσίες βοήθειας και ταξιδιωτικής ασφάλισης. Με δίκτυο συνεργατών που ανέρχεται στους 400.000 σε όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει όλων των ειδών τις υπηρεσίες, η Allianz Global Assistance παρέχει λύσεις 24x7x365, εξυπηρετώντας σε παγκόσμιο επίπεδο πάνω από 60.000 ιατρικά περιστατικά ετησίως.

Η νέα υπηρεσία, Telemedicine & Assistance, περιλαμβάνει τρεις πυλώνες: Τηλεΐατρική εν πλω, Βοήθεια για Deviation Optimization και Υπηρεσίες Βοήθειας και Επαναπατρισμού & διαχείρισης νοσηλείας στα λιμάνια.

Η Allianz Global Corporate & Specialty, θυγατρική του Ομίλου Allianz, είναι μία από τις λίγες εταιρείες με εξειδίκευση στις εταιρικές ασφαλίσεις και ολοκληρωμένη παρουσία στην παγκόσμια αγορά, προσφέροντας ασφαλιστικές λύσεις σε όλο το φάσμα των εταιρικών και ειδικών κινδύνων. Το δίκτυο της Allianz Global Corporate & Specialty καλύπτει περισσότερες από 160 χώρες, γεγονός που της επιτρέπει να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις, άριστη υποστήριξη και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, στον τομέα της ναυτιλίας η Allianz Global Corporate & Specialty, προσφέρει ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων με εξειδίκευση στον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και έχει περισσότερα από 10.000 ασφαλισμένα ποντοπόρα πλοία. Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρει η Allianz στον τομέα της ναυτιλίας μπορείτε να επισκεφθείτε το Stand 2.525 (Hall 2) στην έκθεση Ποσειδώνια 2016.

 

Πηγή: www.sofokleousin.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter