Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Ναυμαχία» ποσοστών για τις... alliances

cma cgm bougainville

Με ορίζοντα ένα ολόκληρο έτος από τώρα, όπου έχει «προσδιοριστεί» η πλήρης ενεργοποίηση της νέας σούπερ-συμμαχίας CMA CGM, OOCL, China Cosco Shipping και Evergreen Line οι αναλυτές του τομέα ήδη ξεκίνησαν τις αψιμαχίες διασταυρώνοντας τα ξίφη τους για τα ποσοστά που η καθεμία συμμαχία καλύπτει σε κάθετες και οριζόντιες γραμμές.

Οι αναλύσεις εν προκειμένω , που θα «δώσουν και θα πάρουν» από τούδε και στο εξής εκτιμάται ότι θα παρουσιάσουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς θα επιχειρήσουν να αποτυπώσουν ακριβώς εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται- χειρίζεται η παγκόσμια αγορά για τον προσδιορισμό των εμπορευματικών ροών αλλά κυρίως για το κόστος που θα συνεπάγεται από τούδε και στο εξής για τα κομιζόμενα εμπορεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στατιστικές αναλύσεις θα μπορούν να οδηγήσουν σε συμπεράσματα καθώς μερίδα των αναλυτών «πιστεύει» ότι ο κύκλος των συνενώσεων και της δημιουργίας ή έστω περεταίρω ανάπτυξης των συμμαχιών «κλείνει» σύντομα. Συμμαχιών που θα κληθούν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αγορές ενίοτε «δύστροπες» και ιδιαίτερα απαιτητικές. Τέλος στον ίδιο καμβά εκτιμάται ότι οι αποτιμήσεις για το «πρόσωπο» που διατηρούν οι εταιρίες που συμμετέχουν στις συμμαχίες έναντι των πελατών επίσης θα αλλάξει αποφασιστικά καθώς οι καθετοποιήσεις και οι συνέργιες εκτιμάται ότι θα αλλάξουν την βασική εικόνα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter