Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Annual Review δημοσιοποίησε το ICS

imo

Το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ICS) δημοσίευσε την τελευταία ετήσια ανασκόπηση των εξελίξεων θαλάσσιας πολιτικής πριν από την Ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία συμπίπτει με τη συνεδρίαση Επιτροπής Θαλάσσιας Ασφάλειας του ΙΜΟ αυτή τη βδομάδα. Στο φετινό ICS Annual Review καλύπτονται βασικά θέματα, μεταξύ των οποίων ο αντίκτυπος των διασώσεων στη θάλασσα για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, το καθεστώς των περιβαλλοντικών κανονισμών του ΙΜΟ σχετικά με τα καύσιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο και τη διαχείριση του θαλασσίου έρματος, οι προσπάθειες της ναυτιλιακής βιομηχανίας για περαιτέρω μείωση των εκπομπών CO2, και μια εν εξελίξει πρωτοβουλία του ICS να ενθαρρύνει μια νέα προσέγγιση για την ανάπτυξη του μελλοντικού κανονισμού του ΙΜΟ.

Το ICS Annual Review παρέχει επίσης ενημέρωση για το ευρύ πεδίο των δραστηριοτήτων του ICS ως κύρια παγκόσμια εμπορική ένωση για τους πλοιοκτήτες και τους φορείς εκμετάλλευσης, συμπεριλαμβανομένης της εμπορικής πολιτικής για την ασφάλεια και τις επιχειρήσεις, εργατικά θέματα, την επάνδρωση και την κατάρτιση, το ναυτικό δίκαιο και την ασφάλιση κ.α.

Στην εισαγωγή της αναθεώρησης, ο πρόεδρος του ICS, Masamichi Morooka, παρατηρεί ότι: «Τον Δεκέμβριο του 2015, η προσοχή του κόσμου θα πρέπει να επικεντρωθεί στην κρίσιμη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή στο Παρίσι. Ο ICS θα εκπροσωπεί τη βιομηχανία, προκειμένου να εξηγήσει την εντυπωσιακή επίδοση της διεθνούς ναυτιλίας, που μείωσε τις συνολικές εκπομπές CO2 κατά περισσότερο από 10% μεταξύ 2007 και 2012. "

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter