Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διαγωνισμός για τους ναυτικούς από το Standard Club και το ICS

naftikos 554

Σε μια προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση των πιθανών κινδύνων στη θάλασσα, το Standard Club και το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ICS) ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν έναν διαγωνισμό για τους ναυτικούς σε όλο τον κόσμο. Με χρηματικό έπαθλο 10.000 δολαρίων, ο διαγωνισμός έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει όσους εργάζονται στη θάλασσα να εντοπίζουν τους κινδύνους με σκοπό την προώθηση της σημασίας πρόληψης των ατυχημάτων.

Οι ναυτικοί που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα κληθούν να προσδιορίσουν τους κινδύνους που εμφανίζονται σε μια σειρά από εικόνες που απεικονίζουν χαρακτηριστικές σκηνές στο πλοίο.
Οι ναυτικοί καλούνται επίσης να υποβάλουν μια ιδέα ασφάλειας σε σχέση με την εικόνα η οποία μπορεί να μοιραστεί η βιομηχανία.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, ναυτικοί από όλα τα τμήματα των πλοίων και όλων των βαθμίδων θα διατεθούν πέντε διαφορετικές εικόνες από: την γέφυρα, το μηχανοστάσιο, το κύριο κατάστρωμα, το μαγειρείο και μια σκηνή από ένα τερματικό λιμάνι.

Οι οδηγίες για την έναρξη του διαγωνισμού έχουν επίσης μεταφραστεί στα ισπανικά, στα πορτογαλικά, στα κινέζικα κ.α.

Οι ναυτικοί μπορούν να υποβάλουν συμμετοχή για όσες από τις πέντε εικόνες επιθυμούν, με το νικητή να διεκδικεί χρηματικό έπαθλο 2.000 δολαρίων για κάθε μία.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να εντοπίσουν τους δέκα κινδύνους σωστά και να υποβάλουν την καλύτερη ιδέα για την ασφάλεια στην κατηγορία, που θα αποφασίσει η κριτική επιτροπή που αποτελείται από το Standard Club, το ICS και ένα ανεξάρτητο τρίτο μέρος.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter