Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Να εδραιωθεί ως παγκόσμιο ναυτιλιακό κέντρο επιδιώκει το Ντουμπάι

Ahmed bin Sulayem

Να εδραιώσει το Ντουμπάι ως παγκόσμιο ναυτιλιακό κέντρο επιδιώκει ο Σουλτάνος Ahmed bin Sulayem, πρόεδρος της Dubai Ports, Customs, and Free Zones Corporation (στη φωτογραφία). Σε συνέντευξη τύπου επιβεβαίωσε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η για τον ναυτιλιακό τομέα η στρατηγική υποστήριξης του προγράμματος Dubai Maritime Vision 2030, που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του ναυτιλιακού τομέα και στην προώθηση και εδραίωση του Ντουμπάι ως κορυφαίου παγκόσμιου ναυτιλιακού κόμβου.

Η ενημέρωση τύπου πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του ενός συντονιστικού meeting, στην διάρκεια του οποίου εξετάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και τα επιτεύγματα στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του Ντουμπάι στα ναυτιλιακά πράγματα καθώς οι βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και πρότυπα. Ο Sultan Bin Sulayem τόνισε μεταξύ άλλων ότι το Dubai Maritime Vision 2030 είναι στρατηγικής σημασίας καθώς υποστηρίζει τις προσπάθειες για τη βελτίωση του ναυτιλιακού τομέα του Ντουμπάι.

Τονίζει επίσης της δυνατότητες του Ντουμπάι ως κορυφαίο κέντρο της εφοδιαστικής αλυσίδας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής και σε ολόκληρο τον κόσμο. Σημειώνεται ότι ο ναυτιλιακός τομέας συμβάλλει σήμερα κατά 4,6% στο ΑΕΠ του Ντουμπάι.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter