Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μελέτη φωτίζει πτυχές της δρομολόγησης mega boxships

Container-00

Τα μεγάλα σε μεταφορική ικανότητα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων μπορούν να αλλάξουν σημαντικά τα δεδομένα στη μεταφορική αλυσίδα που εκτείνεται στις γραμμές Ασίας Ευρώπης σύμφωνα με στοιχεία μελέτης του Drewry Shipping Consultants που είδαν το φώς της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία εξετάζονται τα ενδεχόμενα «αποχώρησης» πλοίων με μέσες μεταφορικές ικανότητες 10.000 TEU και τι θα σηματοδοτήσει η κίνηση αυτή στα οικονομικά ισοζύγια των «συμμαχιών» που έχουν συναφθεί οι οποίες ως γνωστόν έχουν να παραλάβουν κοντά στα 50 ULCVs νεότευκτα με μεγαλύτερες κατά πολύ μεταφορικές ικανότητες .

Μεταξύ των άλλων υπολογίζεται αι η διαφορετική «στρατηγική» των συμμαχιών που έχουν αρχίσει να επενδύουν στα 18.000 TEU's και άνω στις «διαδρομές» που έχουν ανακοινώσει και στο συνολικό δυναμικό σε TEU's που θα διατίθεται σε κάθε μία από τις διαδρομές αυτές με ορίζοντα την επόμενη χρονιά. Μέσα στην οποία ως γνωστόν «εκκινούν» τα αναδιαμορφωμένα σέρβις των «συμμαχιών» τα οποία και μέλλεται λίαν συντόμως να ανακοινώνονταν σταδιακά

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter