Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παρουσιάστηκε η κορεατική πρόταση για το ship management

korea-22

Αφιερωμένη στον τομέα του ship management, ήταν η χθεσινή εκδήλωση των Korea Ship Managers Association (Cosma) και Korea Trade Investment Promotion Agency (Cotra) Athens, η οποία έλαβε χώρα επί της κορεατικής Πρεσβείας στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο King George.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρέστησαν επώνυμα στελέχη της εφοπλιστικής οικογένειας, παρουσιάστηκαν όλες οι δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η Κορέα στο ship management σε στόλους πλοίων.

Η παρουσίαση όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων έγινε, καθώς η ελληνική ναυτιλία είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο ενώ τονίστηκαν με ιδιαίτερη έμφαση οι από δεκαετιών διμερείς ναυτιλιακές σχέσεις, αλλά και η δυναμική του ναυπηγικού χώρου της Κορέας, καθώς στις ναυπηγικές της κλίνες έχει ναυπηγηθεί ένα πολύ μεγάλος αριθμός πλοίων που αποτελούσαν παραγγελία Ελλήνων εφοπλιστών αλλά και επίσης ένας σημαντικός αριθμός πλοίων που βρίσκεται υπό παραγγελία.

Όπως προαναφέρθηκε, αναλύθηκαν όλοι οι τομείς του ship management και προβλήθηκαν ιδιαιτέρως όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία τα οποία όπως ανέφεραν οι ομιλητές συνηγορούν στις επιλογές ανάθεσης δεδομένου ότι τα στελέχη διαθέτουν υψηλή κατάρτιση αμεσότητα αντιδράσεων αλλά και πειθαρχία, η οποία όπως επίσης τονίστηκε επιδρά θετικά σε όλη τη βεντάλια των λειτουργιών που ελέγχονται από το ship management.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρέσβης της Κορέας, ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα ευρύτατο πεδίο, όπου μπορούν να αναπτυχτούν συνεργασίες στον οικονομικό και ναυτιλιακό τομέα, μηδέ εξαιρουμένου και του τουρισμού ενώ τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση και τον ρόλο των διμερών ναυτιλιακών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Από την πλευρά του υπουργείου Ναυτιλίας ο εκπρόσωπος του, κ. Αναστασάκος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις διμερείς σχέσεις στη ναυτιλία, αλλά και στα μεγέθη που έχουν κτιστεί και κτίζονται στα ναυπηγεία της Κορέας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter