Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

RMI: Με θετικό πρόσημο στην συνάντηση των Νηογνωμόνων

u1 Marshall-Islands-Flag-Ship-Registry

Από το άνοιγμα του γραφείου του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2012, ο Νηογνώμονας των Νήσων Μάρσαλ (RMI), καθιερώθηκε σταθερά ως σημαία επιλογής για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Βραζιλία.

Διεθνείς Νηογνώμονες καθώς και οι θυγατρικές τους, που παρέχουν διοικητική και τεχνική υποστήριξη στους Νηογνώμονες των Νήσων Μάρσαλ, άνοιξαν γραφείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών και των φορέων εκμετάλλευσης, τόσο εντός όσο και εκτός της Βραζιλίας.

Ο RMI είναι η τρίτος μεγαλύτερος Νηογνώμονας σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεπερνώντας τα 109 εκατομμύρια κόρους ολικής χωρητικότητας (GT), με 3.240 πλοία τον Αύγουστο του 2014, που εξυπηρετούν ή ασχολούνται με την υπεράκτια βιομηχανία, αντιπροσωπεύοντας πάνω από 6 εκατομμύρια GT του στόλου RMI.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Clarkson's κατατάσσουν τον RMI ως τον τρίτο μεγαλύτερο υπεράκτιο Νηογνώμονα, με ανάπτυξη το τρέχον έτος, σχεδόν 9%.

Τον Αύγουστο και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, 27 υπεράκτιες μονάδες καταγράφηκαν από το γραφείο του RMI στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Αυτές οι εγγραφές συνέβαλαν στον ραγδαία αναπτυσσόμενο offshore στόλο του RMI, που καλύπτει όλο το φάσμα των πλοίων.

«Ο Νηογνώμονας των Νήσων Μάρσαλ (RMI) έχει συλλάβει την ποικιλομορφία των πλοίων στην υπεράκτια βιομηχανία», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος, Charles McHardy. «Ο RMI υπήρξε πολύ δραστήριος στον υπεράκτιο και ενεργειακό τομέα και εκτιμά ότι οι ενδιαφερόμενοι του κλάδου στη Βραζιλία, θα επιλέξουν τη σημαία λόγω του υψηλά κατηρτισμένου και έμπειρου προσωπικού της», συνέχισε ο Charles McHardy.

Ο Capt. Luiz Freitas, ο οποίος διαχειρίζεται το γραφείο Νηογνώμονα στο Ρίο ντε Τζανέιρο πρόκειται να συμμετάσχει στην ετήσια συνάντηση (RMI Offshore Advisory Group –OAG-).

Η εν λόγω συνάντηση στοχεύει στη διεξαγωγή συζήτησης θεμάτων που σχετίζονται με τα πλοία που ασχολούνται με την υπεράκτια βιομηχανία, μεταξύ των μερών που ενδιαφέρονται για τη διατήρηση υψηλών προτύπων και των δεσμεύσεων για την ασφάλεια, την ποιότητα και τις περιβαλλοντικές επιδόσεις του Νηογνώμονα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter