Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην ηλεκτρονική εποχή τα εμπορευματοκιβώτια

container -887

Δεν είναι μόνο ο κόσμος του εμπορίου που διακινεί προϊόντα και αγαθά από σημείου σε σημείο στον πλανήτη.

Tα νέα που έρχονται από την Κίνα θέλουν θεαματική είσοδο πλατφόρμας αγοραπωλησιών μέσω διαδικτύου να συνάπτει συνεργασία με Κινεζικών συμφερόντων εταιρία διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων γεγονός που πέραν αυτής καθ' αυτής της συνεργασίας, ανοίγει νέους ορίζοντες στο cluster των υπηρεσιών γύρω από το εμπορευματοκιβώτιο.

Η είδηση για το εγχείρημα έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον των τομέων μεταφόρτωσης και logistics καθώς δεν αποκλείεται στο εγγύς μέλλον μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, ασύνδετων μεταξύ τους, να γεμίζουν εμπορευματοκιβώτια προς πάσα κατεύθυνση.

Μεγάλος ωφελημένος από τις όποιες εξελίξεις δρομολογούνται το short sea αλλά και οι ποτάμιες μεταφορές εκτιμούν αναλυτές που σπεύδουν να «απλώσουν» τις «πτυχές του εγχειρήματος» σε παγκόσμια κλίμακα.

Ανεξαρτήτως πάντως εξελίξεων το συμπέρασμα ότι οι ηλεκτρονικές εφαρμογές θα προσδώσουν νέα ώθηση στις εμπορευματικές ροές συνάγεται αβίαστα και με δεδομένη την επιτυχία της λειτουργίας άλλων ηλεκτρονικών πλατφορμών μέσω των οποίων ο χρήστης με «ένα κλικ» μπορεί να παραγγείλει το οποιοδήποτε προϊόν από οπουδήποτε στον κόσμο και αυτό να φτάσει στην πόρτα του.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter