Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Otesat-Maritel στα Ποσειδώνια

poseidonia-otesat

Ιδιαίτερα έντονη κινητικότητα καταγράφεται στο περίπτερο της Otesat – Maritel (1.201 & WS 2) στην διεθνή ναυτιλιακή έκθεση των Ποσειδωνίων, με το ενδιαφέρον των επισκεπτών να εστιάζεται στις καινοτόμες προτάσεις της εταιρίας για τις επικοινωνίες σε θάλασσα και σε ξηρά.

Η Otesat-Maritel στην διάρκεια των Ποσειδωνίων παρουσιάζει το MailOnBoard Plus, μια οικονομική και εύκολη στη χρήση υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναπτύχθηκε από την Εταιρεία για τη χρήση από τα πληρώματα των πλοίων, είναι τώρα διαθέσιμη για κινητές συσκευές με λογισμικό Android.

Η εφαρμογή, που αναπτύχθηκε από την Otesat-Maritel, επιτρέπει στο πλήρωμα να εκμεταλλεύεται εν πλω τις δυνατότητες της υπηρεσίας MailOnBoard Plus για την αποστολή και λήψη e-mails με συνημμένα αρχεία μέσω των Android κινητών συσκευών του, με αντίστοιχη συμπίεση δεδομένων έως 90%.

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης common SMTP/POP3 clients (όπως gmail, yahoo, κλπ).

Με την ανάπτυξη της κινητής εφαρμογής της υπηρεσίας MailOnBoard Plus, η Otesat-Maritel ανταποκρίνεται στις πολλαπλές ανάγκες επικοινωνίας e-mail του πληρώματος και παραμένει σταθερή στη στρατηγική της να παρέχει σε παγκόσμιο επίπεδο, ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις δορυφορικών επικοινωνιών, σε ανταγωνιστικές τιμές. Και η νέα αυτή εφαρμογή εκτίθεται στο περίπτερο 1.201 στο hall 1 στα Ποσειδώνια 2014.

Σχετικά με την Otesat-Maritel

Η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι η ηγετική εταιρία παροχής Δορυφορικών Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία και μία από τις μεγαλύτερες της διεθνούς ναυτιλιακής αγοράς.

Η Εταιρία παρέχει υπηρεσίες Inmarsat, Iridium, VSAT και ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην Ελληνική και την παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά με τον συνδυασμό σταθερών, κινητών, δορυφορικών δικτύων και εφαρμογών πληροφορικής.

Η Otesat-Maritel επιπλέον αναπτύσσει και παρέχει Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας όπως επικοινωνία πληρωμάτων, λογισμικά αμφίδρομης ανταλλαγής δεδομένων, υπηρεσίες IP, υπηρεσίες γέφυρας (terminal equipment BNWAS, Radio Survey GMDSS, VDR/SVDR), υπηρεσίες διαχείρισης τηλεπικοινωνιακής κίνησης και υπηρεσιών, μέσω web. Επιπλέον παρέχει δορυφορικό τερματικό τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, υπηρεσίες L.R.I.T. (Authorized Service Provider), υπηρεσίες ενεργοποίησης τερματικών Inmarsat (Point of Sales Activation) και Iridium, καθώς και υπηρεσίες Εκκαθάρισης (Accounting Authority services GR01 και GR12). Η εταιρία διαθέτει πλήρη τεχνική και εμπορική υποστήριξη πελατών 24/7, σε όλο τον κόσμο.

Η Otesat-Maritel είναι η μόνη ελληνική ναυτιλιακή τηλεπικοινωνιακή εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων-υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών ξηράς-πλοίου, πλοίου-ξηράς, πλοίου-πλοίου και ξηράς-ξηράς.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter