Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η China Classification Society διοργανώνει το Ελληνο-κινεζικό Ναυτιλιακό Σεμινάριο στα Ποσειδώνια 2014

ellinkineziki-seminario

O Κινέζικος Νηογνώμονας (China Classification Society - "CCS") διοργανώνει για πρώτη φορά στα πλαίσια της έκθεσης των Ποσειδωνίων το Ελληνο-Κινέζικο Ναυτιλιακό Σεμινάριο.

Tο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου στο Metropolitan Expo μεταξύ 16.00 - 19.00. Για πρώτη φορά εκπρόσωποι των μεγαλυτέρων κινεζικών τραπεζών που συμμετέχουν στη χρηματοδότηση της Ελληνικής και Παγκόσμιας Ναυτιλιακής Αγοράς καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Ναυπηγικής Βιομηχανίας της Κίνας θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες που παρέχουν για την ενίσχυση της παρουσίας τους στην ελληνική ναυτιλιακή αγορά.

Το σεμινάριο θα προλογίσουν ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα κ. Zou Xiaoli ενώ o Πρόεδρος της CCS κ. Sun Licheng θα απευθύνει χαιρετισμό. To παρόν θα δώσουν στελέχη από όλη την ναυτιλιακή κοινότητα ενώ σημαντικό ενδιαφέρον θα έχουν οι παρουσιάσεις από τα εξέχοντα στελέχη του Κινέζικου Νηογνώμονα σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η CCS.

Υπενθυμίζεται ότι η CCS δραστηριοποιείται επίσημα στην Ελλάδα από το 1999 και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των ναυτιλιακών σχέσεων των δύο χωρών, ενώ αρκετά ελληνόκτητα πλοία όλων των τύπων είναι εγγεγραμμένα στον Κινέζικο νηογνώμονα.

Παρουσιάσεις θα γίνουν από ηγετικά στελέχη των ναυτιλιακών τμημάτων των τραπεζών China Development Bank και The Export Import Bank καθώς επίσης και των Minsheng Financial Leasing, Bank of Communication Financial Leasing, και CMB Financial Leasing.

Για τις εξελίξεις των νέων σχεδίων της κινεζικής ναυπηγικής βιομηχανίας θα γίνουν παρουσιάσεις από στελέχη των εταιρειών Shanghai Merchant Ship Design & Research Institute, China Ship Design & Research Center, και Shanghai Bestway Marine Engineering Design. Όλες οι παραπάνω τράπεζες κι εταιρείες που αποτελούν στρατηγικούς συνεργάτες της CCS, είναι χορηγοί της εκδήλωσης μαζί με την XRTC Business Consultants. Την εκδήλωση θα συντονίσουν ο Διευθυντής του γραφείου της Ελλάδας της CCS κ. Zhou Haisheng και ο Διευθύνων Σύμβουλος της XRTC κ. Γιώργος Ξηραδάκης ενώ τις συμπερασματικές παρατηρήσεις του συνεδρίου θα εκφωνήσει ο ανταποκριτής της LLoyd's List στην Ελλάδα κ. Nigel Lowry.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι Lloyds' List, The SeaNation και www.maritimes.gr.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter