Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

"Neptune Thalassa" : Παραδόθηκε και το δεύτερο νεότευκτο πλοίο της Neptune Lines

Neptune ΤhalassaΤην περασμένη Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014, πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής του "Neptune Τhalassa" της Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises στο Ulsan της Κορέας, του δεύτερου κατά σειρά νεότευκτου πλοίου της εταιρίας μετά από το "Neptune Galene" που είχε παραδοθεί τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους.

Το "Neptune Thalassa", όπως και το αδελφό πλοίο Galene, ναυπηγήθηκε από την HMD (Hyundai Mipo Dockyard) και είναι εξειδικευμένο στη μεταφορά οχημάτων (PCTC), όπως και όλα τα πλοία του στόλου της Neptune Lines. Έχει μήκος 170 μέτρα, ενώ με μεταφορική ικανότητα επιφάνειας 31.000 τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 3.500 αυτοκίνητα. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα 4 πλοία της Neptune Lines που κατασκευάστηκαν στην HMD, το "Neptune Thalassa", όπως και το "Neptune Galene", έχει προηγμένες περιβαλλοντικές τεχνολογίες, οι οποίες οδηγούν σε βελτιωμένη ενεργειακή αποδοτικότητα και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Ταυτόχρονα διαθέτει προηγμένη τεχνολογία χειρισμών που την καθιστά κατάλληλη για θαλάσσιες μεταφορές μικρών αποστάσεων.

To "Neptune Thalassa" είναι το τέταρτο κατά σειρά πλοίο της εταιρίας που εντάσσεται στο ελληνικό νηολόγιο, με σκοπό την ενίσχυση του Ελληνικού νηολογίου και την καταπολέμηση της ανεργίας των Ελλήνων ναυτικών, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τις προσπάθειες της πολιτείας για σύγχρονο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό νηολόγιο.

Η Neptune Lines, ηγετική δύναμη στον κλάδο των θαλασσίων μεταφορών αυτοκινήτων, εξυπηρετεί περισσότερα από 37 λιμάνια σε 18 χώρες της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας, μεταφέροντας περισσότερα από 800.000 οχήματα τον χρόνο. Από τους σημαντικότερους παίκτες στον τομέα μεταφοράς αυτοκινήτων, η Neptune Lines είναι η μοναδική ελληνική ναυτιλιακή τακτικών γραμμών που επιχειρεί ένα στόλο εξειδικευμένων πλοίων μεταφοράς οχημάτων παρέχοντας αξιόπιστες και ευέλικτες υπηρεσίες προς όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter