Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Προμηθευτής της Χρονιάς» και για το 2013 ο Όμιλος Grimaldi

grimaldi-098

«Προμηθευτής της Χρονιάς», αναδείχθηκε και φέτος από την General Motors (G.M.) ο Όμιλος Grimaldi, κατά τη διάρκεια της τελετής παρουσίασης των 22ων ετήσιων διακρίσεων, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου στο Cobo Center στο Ντιτρόιτ.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, αυτή η διάκριση», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Emanuele Grimaldi μαζί με τον αδελφό του, Gianluca.
«Η General Motors», συμπλήρωσε, «είναι ένα από τους μεγαλύτερους πελάτες μας και συνεργαζόμαστε για περισσότερα από 40 χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες logistics που χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, ποιότητα, οικονομική ευκολία και αποδοτικότητα» δήλωσε ο κ. Grimaldi.

Η τιμητική αυτή διάκριση παρουσιάστηκε σε 68 προμηθευτές από όλον τον κόσμο, που πληρούν τις προσδοκίες της G.M. Οι νικητές βραβεύονται για τη συμβολή τους σε πρωτοποριακές τεχνολογίες, την ανώτερη ποιότητα, την υψηλής ποιότητας διαχείριση κρίσεων και τις υπηρεσίες με ανταγωνιστικές τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 13η φορά που ο Ναπολιτάνικος Όμιλος βραβεύεται με τη διάκριση του «Προμηθευτή της Χρονιάς» από την General Motors. Διαθέτοντας περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στη ναυτιλία, ο Όμιλος Grimaldi ειδικεύεται στη λειτουργία των πλοίων rollon/roll-off, μεταφορές αυτοκινήτων και F/B.

Είναι ένας προμηθευτής για τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο αφιερωμένος σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics για τις θαλάσσιες μεταφορές.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter