Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επίσκεψη σπουδαστών του Παγκόσμιου Ναυτιλιακού Πανεπιστημίου του IMO (World Maritime University) στην Αθήνα

0επίσκεψη

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 04 Μαρτίου 2019 επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είκοσι οκτώ σπουδαστών του Παγκόσμιου Ναυτιλιακού Πανεπιστημίου του ΙΜΟ (Malmo, Sweden) καθώς και ενός συνοδού καθηγητή του εν λόγω Πανεπιστημίου στα πλαίσια του ετήσιου εκπαιδευτικού τους ταξιδιού στην Ελλάδα, διάρκειας μίας εβδομάδας.
Η επίσκεψη, κατά την πρώτη ημέρα της, περιλάμβανε φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σύστημα ναυτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, να ενημερωθούν για γενικότερα ζητήματα ναυτιλιακής πολιτικής καθώς και για θέματα έρευνας και διάσωσης για τα οποία έδειξαν έντονο ενδιαφέρον. Την εν λόγω επίσκεψη των σπουδαστών χαιρέτησαν ο Βοηθός Διευθυντή Κλάδου Ναυτιλίας και Διευθυντής Ποντοπόρου Ναυτιλίας, Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Α. Αναστασάκος, καθώς και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Ναυτικών, Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Α. Τσελίκης.
Καθ’ όλο το υπόλοιπο διάστημα πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις των σπουδαστών σε ναυτιλιακές εταιρίες καθώς και στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (Ο.Λ.Π.), με στόχο την επαφή των σπουδαστών με τον κόσμο της ελληνικής ναυτιλίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter