Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σεμινάριο από το “Maria Tsakos” TCM Academy

mariatskos found 1

Στηρίζοντας την πρόσβαση στη ναυτική γνώση, η Tsakos Group of Companies σε συνεργασία με το “Maria Tsakos” TCM Academy, συνεχίζει τον επιτυχημένο κύκλο σεμιναρίων που ξεκίνησε από την αρχή του έτους με στόχο την συνεχή ενημέρωση των στελεχών της ναυτιλίας γύρω από τις ταχύτατες αλλαγές που πραγματοποιούνται στην ναυτική βιομηχανία. Το νέο σεμινάριο έχει τίτλο “Vetting Inspection Latest Requirements/Incident Investigation and Risk Assessment: Case Study” και απευθύνεται σε αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού, σπουδαστές και στελέχη των Ναυτικών Ακαδημιών.

Στα σεμινάρια θα αναπτυχθεί το επίμαχο θέμα των επιθεωρήσεων στα πλοία από τους ναυλωτές, οι σύγχρονες μέθοδοι που συντελούν σε μια επιτυχημένη επιθεώρηση, καθώς και οι διαφορετικές απαιτήσεις και τρόποι προσέγγισης μιας επιθεώρησης μεταξύ εταιρειών του ίδιου χώρου. Επιπροσθέτως θα αναπτυχτεί το θέμα της αξιολόγησης κινδύνου και πως αυτό επηρεάζει την καθημερινότητα ενός πλοίου και του προσωπικού του, καθώς επίσης και τον τρόπο λειτουργίας μιας σύγχρονης ναυτιλιακής εταιρείας

Παράλληλα οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παραπάνω θέματα.

Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρο στην αίθουσα διαλέξεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος- Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης» την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11 το πρωί.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 22710 29600.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter