Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το BCA supporting sponsor του 6ου Capital Link Greek Shipping Forum

images 1

Το BCA, εκ των ηγετικών ιδιωτικών Κολλέγιων στις σπουδές Shipping και Maritime στην Ελλάδα, ήταν υποστηρικτής χορηγός του 6ου ετήσιου Ναυτιλιακού Συνεδρίου της Capital Link που διεξήχθη στις 24 Φεβρουαρίου 2015 στο Ξενοδοχείο Hilton Athens με θέμα "Ευκαιρίες και Προκλήσεις".


To Capital Link Greek Shipping Forum αποτελεί θεσμό πλέον για το χώρο της ναυτιλίας φιλοξενώντας ομιλητές και συνέδρους διεθνούς φήμης που συναντώνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα δίνοντας το στίγμα για το μέλλον του κλάδου.
Το BCA διαθέτει το παλαιότερο τμήμα ναυτιλιακών σπουδών στην Ελλάδα, με χιλιάδες απόφοιτούς του να βρίσκονται σήμερα εν ενεργεία στην αγορά εργασίας. Για το Κολλέγιο, η παρουσία του στη διεθνή αυτή συνάντηση της ναυτιλίας ως χορηγός στο 6ο Capital Link Greek Shipping Forum, συνάδει απόλυτα με την φιλοσοφία του να προσφέρει στους φοιτητές του σπουδές συνδεδεμένες με την πραγματική αγορά, μέσω της ανάπτυξης σχέσεων με τον κλάδο αλλά και της διαρκούς ενίσχυσης του know how του.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών και τις δραστηριότητες του BCA, μέσω εντύπων που μοιράστηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter