Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κινέζοι φοιτητές επισκέφθηκαν την XRTC Business Consultants

logo

Ενδεκαμελής ομάδα Κινέζων φοιτητών του Shanghai Maritime University συνοδευόμενη από τον καθηγητή κ. Chen Jihong επισκέφθηκε τα γραφεία της XRTC Business Consultants


Η επίσκεψη έλαβε χώρα στα πλαίσια της ολιγοήμερης επίσκεψής τους στην Ελλάδα στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Κινέζικου πανεπιστημίου με το Ναυτιλιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για το έργο του και την συμβολή του στην ναυτιλιακή βιομηχανία.
Κατά την διάρκεια της δίωρης επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των ποσοτικών και ποιοτικών δεδομένων που άπτονται στα ναυτιλιακά δρώμενα των δύο κρατών από τον Διευθυντή Επενδυτικής Τραπεζικής κ. Δημήτρη Δημητριάδη ενώ, υπήρξε και ανάλυση του τρόπου λειτουργίας και επεξήγηση του ρόλου των Ελληνο-Κινεζικών σχέσεων από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Γεώργιο Ξηραδάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε ιδιαιτέρως το αμοιβαίο ενδιαφέρον για ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ακαδημαϊκής έρευνας σε όλους τους τομείς που άπτονται της ναυτιλίας και εκφράστηκε η ευχή στο μέλλον οι ακαδημαϊκές σχέσεις των δύο κρατών να ακολουθήσουν τον ίδιο επιτυχημένο δρόμο με αυτό των επενδυτικών και εμπορικών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter