Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο DNV GL αλλάζει το όνομα σε DNV

0DNVflag

Ο DNV GL, θα αλλάξει την επωνυμία του σε DNV την 1η Μαρτίου 2021. Η κίνηση έρχεται μετά από μια περιεκτική αναθεώρηση της στρατηγικής της εταιρείας, καθώς τοποθετείται για έναν κόσμο στον οποίο πολλές από τις αγορές του DNV υφίστανται θεμελιώδη αλλαγή.
Η παρούσα ονομασία ισχύει από τη συγχώνευση του 2013 μεταξύ του DNV (Det Norske Veritas) και του GL (Germanischer Lloyd). Η απλοποίηση της ονομασίας είναι μια φυσική συνέπεια μιας επιτυχώς ολοκληρωθείσας συγχώνευσης και της ύπαρξης της ως πλήρως ολοκληρωμένης εταιρείας εδώ και αρκετά χρόνια.
Ο Remi Eriksen, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, δήλωσε: «Συγχωνεύσαμε δύο κορυφαίες εταιρείες με συμπληρωματικά πλεονεκτήματα και θέσεις στην αγορά, και ο συνδυασμός των δύο ονομάτων ήταν η σωστή λύση το 2013. Ωστόσο, δεν ήταν ένα όνομα που ξετυλίγεται από τη γλώσσα, και πολλοί πελάτες αναφέρονται ήδη στην εταιρεία ως DNV. Το εμπορικό σήμα μας χρησιμοποιείται από πολλούς από τους πελάτες μας για να χτίσει την εμπιστοσύνη προς τους ενδιαφερόμενους φορείς τους, και ένα απλούστερο όνομα θα είναι ένα ακόμα ισχυρότερο σημάδι εμπιστοσύνης για τους πελάτες μας στο μέλλον, αλλά φέρνει ακόμα με το όλες τις δυνάμεις μας και την υπερήφανη κληρονομιά 157 ετών με σκοπό να διαφυλάξει τη ζωή, την ιδιοκτησία και το περιβάλλον.»
Η δεκαετία του 2020 έχει ονομαστεί η δεκαετία του μετασχηματισμού ή η «εκθετική δεκαετία», όπου ο ρυθμός της ενεργειακής μετάβασης θα καθοριστεί και όπου τα συστήματα τροφίμων, υγείας και μεταφορών θα αλλάξουν πάρα πολύ και οι ψηφιακές τεχνολογίες που στηρίζουν τη βιομηχανία 4.0 θα ωριμάσουν από τον πειραματισμό σε μεγάλης κλίμακας εφαρμογή. Το πιο σημαντικό, αυτή είναι η δεκαετία κατά την οποία η ανθρωπότητα θα επιτύχει ή θα αποτύχει να επιτύχει τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.
Καθώς οι εταιρείες αναλαμβάνουν την πολυπλοκότητα της ψηφιοποίησης και της απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές, χρειάζονται εμπιστοσύνη και βεβαιότητα. Η διασφάλιση δεν είναι μόνο μια υπηρεσία, αλλά και η θεμελιώδης αξία που δημιουργείται ως αποτέλεσμα των υπηρεσιών που παρέχονται από τον DNV. Φιλοδοξία του DNV είναι να διαμορφώσει το μέλλον της διασφάλισης με πιο ψηφιοποιημένες υπηρεσίες και οδηγώντας τη διασφάλιση της ψηφιοποίησης με τη μορφή διασφάλισης δεδομένων, ψηφιακών διδύμων και ψηφιοποιημένων διαδικασιών.
«Η στρατηγική μας όχι μόνο μας τοποθετεί για σημαντική ανάπτυξη σε έναν κόσμο που χρειάζεται όλο και περισσότερο μια αξιόπιστη φωνή, αλλά μας τοποθετεί επίσης για να διαμορφώσουμε το μέλλον της βεβαιότητας», δήλωσε ο Eriksen. "Ο DNV θα προσφέρει τους καλύτερους, πιο αποτελεσματικούς και ιτεμαχισμένους τρόπους παροχής υπηρεσιών - είτε πρόκειται για την ταξινόμηση, την πιστοποίηση, την επαλήθευση, την επιθεώρηση, τη συμβουλευτική ή τις ψηφιακές λύσεις."

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter