Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέοι ορίζοντες για την Moore Greece

0Κωσταντινου

Με βαθιές ρίζες στη ναυτιλία και ιδρυτικό ρόλο στον κλάδο των ορκωτών λογιστών στην Ελλάδα, η Moore Stephens Greece άλλαξε την εμπορική της ονομασία σε Moore Greece.

Η νέα εταιρική ταυτότητα είναι μέρος του ευρύτερου rebranding του παγκόσμιου δικτύου της Moore Stephens International που πλέον θα ονομάζεται Moore Global. H δυναμική αυτή αλλαγή συμπίπτει με την ανάθεση στον Κώστα Δ. Κωνσταντίνου ενός νέου, εξαιρετικά σημαντικού ρόλου, αυτού του επικεφαλής του shipping στο παγκόσμιο δίκτυο της Moore Global.
Η Moore Stephens Greece ιδρύθηκε το 1963 από τον κ. Δαμιανό Κωνσταντίνου και ήταν η πρώτη διεθνής ανεξάρτητη πιστοποιημένη εταιρία ορκωτών λογιστών στην Ελλάδα. Με έδρα της τον Πειραιά, την καρδιά της παγκόσμιας ναυτιλίας καθώς σχεδόν το 20% του παγκόσμιου στόλου βρίσκεται σε ελληνικά χέρια, και με τους πρώτους πελάτες της να προέρχονται από το χώρο της ναυτιλίας, η Moore Greece 56 χρόνια μετά, δεν παύει να εξελίσσεται.
Η αποστολή του κ. Κωνσταντίνου από τη νέα του θέση είναι να μοιραστεί τη βαθιά γνώση και εμπειρία της Μoore Greece με το παγκόσμιο δίκτυο της Moore Global που διαθέτει περισσότερα από 260 γραφεία σε 112 χώρες. Τόσο σε παραδοσιακές ελεγκτικές, λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες όσο και σε νέες συμβουλευτικές και διαχειριστικές υπηρεσίες, ανταποκρινόμενος στις συνεχείς απαιτήσεις και αλλαγές του επιχειρηματικού γίγνεσθαι. Με αυτό τον τρόπο η Μoore Greece έχει τις προοπτικές να γίνει το επίκεντρο για εξειδικευμένες υπηρεσίες στον κλάδο της ναυτιλίας παγκοσμίως.
Μιλώντας στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας ο κ. Κωνσταντίνου είπε πως “Δουλεύοντας μεθοδικά και με όραμα, έχοντας πάντοτε για οδηγό τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα, στη Moore Greece έχουμε όλα τα εφόδια ώστε να γίνουμε το επίκεντρο του shipping για ολόκληρο το δίκτυο της Moore Global. Ο Πειραιάς είναι η βάση μας, το σημαντικότερο ναυτιλιακό κέντρο στον κόσμο αλλά και το εφαλτήριο ώστε να γίνουμε ένας καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξης μιας εξειδίκευσης στο shipping μέσα στο παγκόσμιο δίκτυο της Moore και κατ’ επέκταση στον παγκόσμιο ναυτιλιακό κλάδο.
Πιστεύω πως η συνολική επανατοποθέτηση του brand Moore ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των υπαρχόντων αλλά και των μελλοντικών πελατών μας”.
Σχετικά με την παγκόσμια μετονομασία της Moore Stephens International σε Μoore Global o κ. Κωνσταντίνου πρόσθεσε “η νέα εικόνα, η νέα εταιρική ταυτότητα και η τοποθέτηση της εταιρίας σηματοδοτεί τη συνεχή εξέλιξη ενός διεθνούς δικτύου που συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες με ένα νέο, μοντέρνο πρόσωπο που κοιτάει στο μέλλον. Στον μεταβαλλόμενο κόσμο μας, η επιχειρηματικότητα είναι όλο και περισσότερο παγκοσμιοποιημένη και ψηφιακή. Και σε αυτό πρέπει να προσαρμοστούμε, αλλά και να είμαστε ευέλικτοι και προνοητικοί. Το νέο brand εκφράζει απολύτως την ικανότητά μας να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, βοηθώντας τους να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Γι’ αυτό λέμε “Helping you thrive in a changing world”.
Ο Anton Colella, CΕΟ της Moore Global περιγράφει τι σημαίνει αυτή η αλλαγή για τους πελάτες του δικτύου: “Έχοντας πάντα το βλέμμα στο μέλλον, η νέα μας επικοινωνία τιμά την πολυετή κληρονομιά της Moore Stephens και παράλληλα αντανακλά όλα όσα οι πελάτες μας περιμένουν από εμάς: ξεκάθαρες συμβουλές, υψηλή ποιότητα και το πάθος που βρίσκεται πίσω από την πεποίθησή μας ότι οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς μια δουλειά. Επενδύουμε στην εμπιστοσύνη και την ποιότητα, δίνουμε λύσεις για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο, έτσι ώστε οι άνθρωποι που βοηθάμε να μπορούν να αφοσιωθούν στο αντικείμενό τους”.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter