Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Κατάπλους» στα Logistics και για την CMA CGM

cma cgm benjamin franklin 680 2

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θα είναι η φετινή χρονιά όσον αφορά στις εξελίξεις στον τομέα των Logistics. Από τα στοιχεία φαίνεται ότι την «ρότα» τη MAERSK ακολούθησε και η CMA CGM αποκτώντας , σύμφωνα με ανακοίνωσή της ,το 25% του με έδρα την Ολλανδία logistics operator «CEVA Logistics» έναντι 410 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για μία μεγάλη εταιρία του τομέα των logistics με 56.000 εργαζόμενους και γραφεία σε 160 χώρες και με ισχυρή παρουσία στο supply chain.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις εμπειρογνωμόνων σε θέματα συνδυασμένων μεταφορών αν η προηγούμενη διετία χαρακτηρίστηκε από την σχηματοποίηση των «συμμαχιών» το τρέχον έτος αλλά και το προσεχές θα χαρακτηριστούν από τις «τοποθετήσεις» μεγάλων εταιριών του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων στον τομέα των logistics καθώς είναι προφανές ότι στόχος είναι η μείωση των χρόνων D2D και συνακόλουθα η ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας που εξακολουθεί να «ταλανίζει» τις μεταφορές με την χρήση των ηλεκτρονικών πλατφορμών στις οποίες επίσης επενδύουν οι ναυτιλιακές εταιρίες του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter