Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το βραβείο Smart4Sea Connectivity απονέμεται στην Tototheo Maritime

0tototeo

Η Tototheo Maritime, έχει λάβει το βραβείο SMART4SEA Connectivity στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στις 30 Ιανουαρίου.
Τα βραβεία διοργάνωσε η SAFETY4SEA με σκοπό να αναγνωρίσει τα άτομα και τους οργανισμούς που προωθούν «Έξυπνες και Βιώσιμες λύσεις στη Ναυτιλία». Οι νικητές επιλέγονται μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία.
Η Tototheo Maritime κέρδισε το βραβείο Connectivity (Συνδεσιμότητας) για τη σημαντική συνεισφορά της στον τομέα αυτό μέσα από την ανθρωποκεντρική προσέγγιση που ενσωματώνει στις υπηρεσίες συνδεσιμότητας και επικοινωνίας που προσφέρει.
Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Σπύρου, Chief Commercial Officer στην Tototheo, ο οποίος τόνισε πόσο σημαντική είναι αυτή η αναγνώριση, καθώς επικυρώνει τις συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας για εξέλιξη της συνδεσιμότητας στη ναυτιλία.
«Θεωρούμε τους πελάτες μας ως συνεργάτες, φίλους, μέλη της οικογένειας» είπε, «Η πρόοδος αυτή συμβαίνει με πολύ γρήγορο ρυθμό και θα πρέπει να την αποδεχτούμε μαζί με τις αλλαγές και τις δυνατότητες που επιφέρει. Η Tototheo Maritime είναι ένας δυναμικός οργανισμός και ως εκ τούτου όχι μόνο συμβαδίζει με αυτές τις εξελίξεις αλλά τις υποκινεί επίσης».
Η Tototheo συμβάλλει στην εκπλήρωση των συνεχών μετατροπών που χαρακτηρίζουν την συνδεσιμότητα στο τομέα της ναυτιλίας, έχοντας πάντα ως βάση τις αξίες που την προσδιορίζουν ως μια οικογενειακή εταιρεία.
«Έχουμε εργαστεί σκληρά ενθαρρύνοντας και επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα που πηγάζουν από την αλλαγή και την εξέλιξη στον τομέα μας και θα συνεχίσουμε στο ρόλο μας ως συνεργάτες και υποκινητές», είπε ο κ. Σπύρου.
Η Tototheo θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με τη ψήφο τους επιβεβαιώνοντας έτσι ότι παρέχουμε στη ναυτιλία τις υπηρεσίες και τις αξίες που αποζητά και χρειάζεται η αγορά μας. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουμε λάβει αυτή την αναγνώριση ως ένας οργανισμός που έχει επιτύχει να ισορροπήσει τη ακεραιότητα και τις ανθρώπινες σχέσεις με την τεχνολογική εξέλιξη της εποχής μας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter