Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέος θαλάσσιος γίγαντας για τον Όμιλο Grimaldi-Παρέλαβε το Grande Baltimora

Grande Baltimora

Κατά τη διάρκεια μιας σύντομης τελετής που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουλίου στα κινεζικά ναυπηγεία του Jinling στο Nanjing, ο όμιλος Grimaldi, παρέλαβε το Pure Car & Truck Carrier Grande Baltimora.

Το Grande Baltimora είναι το πρώτο από μια σειρά τριών αδελφών πλοίων που παρήγγειλε ο Ιταλικός Όμιλος στα ναυπηγεία Jinling.
Το Grande Baltimora έχει μήκος 199,90 μέτρα, πλάτος 32,26 μέτρα, ολική χωρητικότητα 63.000 τόνων και μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητα 19 κόμβους. Το πλοίο μπορεί να μεταφέρει 6.700 CEU (Car Equivalent Unit) ή, εναλλακτικά, 4.000 linear metres και 2.500 CEU. Το Grande Baltimora είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό πλοίο από περιβαλλοντική άποψη, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Ιταλικού Ομίλου Grimaldi, στην οποία προστίθεται ότι ανταποκρίνεται σε όλους τους κανονισμούς του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) σχετικά με τις εκπομπές θείου και της Ballast Water Management Convention.
To Grande Baltimora είναι μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσης του Ομίλου μας να ενισχυθεί περαιτέρω στις γραμμές μεταξύ της Μεσογείου και της Βόρειας Αμερικής με την ανάπτυξη ακόμη πιο σύγχρονων, ευέλικτων και φιλικά προς το περιβάλλον πλοία, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Emanuele Grimaldi.
Το Grande Baltimora θα αποπλεύσει από το λιμάνι του Nanjing στις 20 Ιουλίου με προορισμό τη Νέα Υόρκη . Θα εξυπηρετεί τη γραμμή μεταξύ της των λιμανιών: Gemlik (Turkey), Gioia Tauro, Civitavecchia, Savona, Halifax, New York, Baltimore, Veracruz και Antwerp.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter