Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

2Μ: Ολοταχώς στην ανάπτυξη των σχεδιασμών

MSC Beatrice

Έψαχναν ένα νέο μοντέλο που δεν θα βρει ανάχωμα στις αντιμονοπωλιακές προβλέψεις των Κινεζικών, πρωτίστως, αρχών και φαίνεται ότι το βρήκαν.

Ο λόγος για την 2Μ που σχηματοποιήθηκε από τις Maersk Line και Mediterranean Shipping Co., ως γνωστόν χωρίς την CMA CGM, που φαίνεται σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες να μπορούν να ξεπεράσουν τις όποιες αντιρρήσεις με βασικό υπόβαθρο του σχήματος το VSA (vessels-sharing agreement) που σίγουρα δεν παραπέμπει σε θέματα αντιμονοπωλιακών στρατηγικών.
Η άρνηση των Κινεζικών αρχών να εγκρίνουν την Ρ3 και η εν συνεχεία ως γνωστόν είχε οδηγήσει σε αναδιαμόρφωση του σχήματος από τις δύο πρώτες σε παγκόσμια κατάταξη εταιρίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων και στην αναζήτηση φόρμουλας ικανής να ξεπεράσει τις όποιες αντιρρήσεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις λοιπόν κάνουν λόγο για μία τέτοια «θετική εξέλιξη» που δίνει την ευκαιρία στις δύο εταιρίες να προχωρήσουν full speed ahead στην υλοποίηση του νέου προγραμματισμού τους που τοποθετείται χρονικά περί τα τέλη του έτους αρχές του επόμενου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter