Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Στα σκαριά» νέα έκθεση για τη ναυτεργασία από BIMCO και ICS

nautikoi


BIMCO και ICS προετοιμάζονται για την σύνταξη της τελευταίας έκθεσης εργατικού δυναμικού των ναυτικών η οποία και θα περιέχει χρήσιμο υλικό για τους φορείς εκμετάλλευσης πλοίων, τις υπηρεσίες και τις κυβερνήσεις που αναζητούν τις πληροφορίες της αγοράς που χρειάζονται για την ανάπτυξη πληρωμάτων και στρατηγικών κατάρτισης κατάλληλες για το μέλλον. Η νέα έκθεση για το εργατικό δυναμικό των ναυτικών θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο για την προετοιμασία των επιχειρήσεων των πλοίων για έναν κόσμο μετά το COVID και θα διασφαλίσει ότι οι κανονισμοί και οι πολιτικές που αναπτύσσονται θα είναι κατάλληλα για τον σκοπό τους.
Τους επόμενους μήνες θα κληθούν να συμβάλουν με στοιχεία στη νέα έκθεση οι ναυτιλιακές εταιρείες, οι εθνικές ναυτιλιακές διοικήσεις και τα ιδρύματα ναυτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Οι γνώσεις και τα στοιχεία τους σχετικά με την κατάσταση της ναυτικής εκπαίδευσης και πρόσληψης, τα ποσοστά φθοράς και διατήρησης, καθώς και τον αριθμό και τα προφίλ των ναυτικών που διαθέτουν τα προσόντα και τα πιστοποιητικά βάσει της σύμβασης STCW, θα αποτελέσουν τη βάση για την παρούσα έγκυρη δημοσίευση. Τα τελευταία 30 χρόνια, η BIMCO και η ICS διεξάγουν τακτικά μια ολοκληρωμένη έρευνα για την προσφορά και τη ζήτηση ναυτικών στον κόσμο, αναπτύσσοντας τη μορφή και το περιεχόμενό της για να καλύψουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του κλάδου. Η νέα έκθεση για το εργατικό δυναμικό των ναυτικών αναμένεται να δημοσιευθεί το 2021.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter