Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Υποψηφιότητες για το 2015-16 δέχεται το «Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας»

Container 00

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας δέχεται τώρα νέες υποψηφιότητες για την Περίοδο Εισαγωγής 2015-16. Η προθεσμία υποβολής για φέτος είναι η Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Οι υποψηφιότητες είναι ευπρόσδεκτες, ωστόσο η αποδοχή τους υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους και όποιος ενδιαφέρεται να προτείνει κάποιον υποψήφιο για εισαγωγή μπορεί να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους το συντομότερο δυνατόν για να το συζητήσει.


Η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την επιλογή των Εισακτέων του 2015 θα είναι ανοικτή για τα μέλη της Ακαδημίας του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας και θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Νοέμβριο.
Η Deloitte θα έχει τον ρόλο της Ελεγκτικής Εταιρίας για την επόπτευση της διαδικασίας της ψηφοφορίας και την πιστοποίηση των αποτελεσμάτων.
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας έχει εισαγάγει από το 2007 διακεκριμένες προσωπικότητες από την σύγχρονη ιστορία της Ελληνικής ναυτιλίας. Προς το παρόν 22 ιστορικές ναυτιλιακές προσωπικότητες έχουν εισαχθεί και είναι αναρτημένες στην διεύθυνση www.greekshippinghalloffame.org
Το σύνολο των κανόνων και των όρων αναφορικά με υποψηφιότητες και συνολική διαδικασία εισαγωγής ευρίσκονται στην ιστοσελίδα μας, επιλέγοντας 'Χώρος Μελών Ακαδημίας' στην κορυφή της αρχικής σελίδας και στην συνέχεια επιλέγοντας τον σύνδεσμο 'Κανόνες και Διαδικασίες'.
Πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων δίδονται στη διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter