Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Σχέδιο Μάρσαλ για τη γαλλική ναυτιλία ζήτησε ο πρόεδρος των Γάλλων εφοπλιστών από τον Μακρόν

emanouel makron

Ο πρόεδρος της Association of French Shipowners κ. Jean-Marc Roue, ζήτησε από τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμμανουέλ Μακρόν, ένα "Σχέδιο Μάρσαλ" για τον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών.

Η πανδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη έγραψε σε μια επιστολή προς τους συναδέλφους του ο προεδρος των Γάλλων εφοπλιστών, ενόψει της γενικής συνέλευσης της ένωσης, σημειώνοντας ότι "οι ναυτικοί μας, οι γυναίκες και οι άνδρες που κάνουν τις εταιρείες μας τόσο ισχυρές επηρεάζονται ή ενδέχεται να επηρεαστούν. Πολλοί συνεχίζουν να εργάζονται θαρραλέα. Οι συνεργάτες μας, οι πελάτες μας και οι άνθρωποι από τις επιχειρήσεις μας θα επηρεαστούν εξίσου. Ο Covid-19 θα αποδυναμώσει πολλές από τις εταιρείες μας και, δυστυχώς, μερικές δεν θα επιβιώσουν".
Έτσι ο Πρόεδρος της Armateurs de France απεύθυνε έκκληση στον πρόεδρο μακρόν να ετοιμάσει ένα σχέδιο Marshall για τη ναυτιλία της Γαλλίας. "Κύριε Πρόεδρε είπε, το αναφέρατε πολλές φορές είμαστε σε πόλεμο, τώρα που οι Βρυξέλλες μας επιτρέπουν, να ανοίξουμε στο μεγαλύτερο φάκελο για να στηρίξουμε τον τομέα μας σύντομα".

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter