Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Συνάντηση Μώραλη – ΕΣΠ

esp-moraliks

Με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Μανεσιώτη και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Aντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, έγινε εκτενής αναφορά σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, τη δυνατότητα διάνοιξης της οδού Σωτήρος, τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές 14 και 21 Δεκεμβρίου, τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, τον εορταστικό στολισμό της πόλης κ.α.

Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε: "Με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία. Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον εμπορικό κόσμο του Πειραιά. Μας ενδιαφέρει να ακούμε τις προτάσεις των φορέων της πόλης, προκειμένου να προχωρούμε σε ενέργειες προς όφελος του Πειραιά και των Πειραιωτών".

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter