Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στη Σ.Ε.Π. Α.Ε. οι Εξαγωγείς Επιτραπέζιων Ελιών

olp sep

Τις εγκαταστάσεις της Σ.Ε.Π. Α.Ε. επισκέφτηκε αντιπροσωπία της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών Τυποποιητών Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών αποτελούμενη από το Προεδρο της κ. Νέλο Γεωργούδη και την διευθύντρια της Ένωσης κ. Κιμη Ζάζη.

Τα μέλη της Ένωσης (περίπου 60 εταιρείες) αποτελούν τον πλέον δυναμικό εξαγωγικό κλάδο της Ελληνικής οικονομίας με ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία , καθώς η επιτραπέζια ελιά είναι στην πρώτη θέση των εξαγώγιμων Ελληνικών προϊόντων προς τις μεγάλες αγορές της Βορείου Αμερικής και Αυστραλίας αλλά και σε άλλες περιοχές.
Η αντιπροσωπία ενημερώθηκε με λεπτομέρεια από στελέχη της ΣΕΠ ΑΕ για την όλη επένδυση της COCO PACIFIC στο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά , καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια επέκτασης της επένδυσης.
Κατόπιν ξεναγήθηκε στο Σταθμό και είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργιάς .
Μετά το τέλος της επίσκεψης ο κ. Γεωργουδης εκφράστηκε με ιδιαίτερα ευμενή σχόλια για τον τρόπο λειτουργίας του σταθμού τα υπερσύγχρονα μέσα , το υψηλό επίπεδο ασφάλειας εργασίας και εγκαταστάσεων και δήλωσε ότι με αυτή την μεγάλη επένδυση της COSCO PACIFIC πραγματικά το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά έλαβε την θέση που του άξιζε απομακρύνθηκε από τη μετριότητα και τα προβλήματα του παρελθόντος και η ΣΕΠ Α.Ε. αποτελεί ένα άριστο εργαλείο βοήθειας στην προώθηση των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter