Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εμπιστοσύνη στον Πειραιά από την YANG MING

YM WISH

Η έλευση της YANG MING LINE στον Πειραιά αποτελεί μια επιπρόσθετη αναγνώριση του ρόλου που μπορεί να παίξει το λιμάνι σε παγκόσμια κλίμακα αλλά και επιβράβευση των προσπαθειών της PCT να προσελκύσει νέους πελάτες.

Η δεξίωση υποδοχής πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της PCT (Piraeus Container Terminal), παρουσία του Προέδρου της Αrkas Holding Lucien Arkas,, του προέδρου της Yang Ming Shipping Europe C.H.Yeh, του προέδρου της PCT Cpt. Fu Cheng Qiu, οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμό, του αντιπροέδρου της Αrkas Holding Κύριος Bernard Arkas, του Αναπληρωτή Γενικός Διευθυντής της PCT Άγγελου Καρακώστα και του Εμπορικού Διευθυντή της PCT Αναστάσιου Βαμβακίδη, καθώς και πρακτόρων άλλων χωρών, συνεργατών και φίλων.

Με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό και με θέα το νεοαφιχθέν πλοίο, οι καλεσμένοι ευχήθηκαν «καλές θάλασσες» στο YM WISH, το πρώτο από τα 15 πλοία που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη θέση της YML, ως μια από τις μεγαλύτερες γραμμές παγκοσμίως.
Το συγκεκριμένο πλοίο είναι το 1ο από τα 15 συνολικά πλοία χωρητικότητας 14.000 teus που αναμένονται σε ένα επενδυτικό πρόγραμμα που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόλο της ΥΜL ως μιας από τις μεγαλύτερες γραμμές παγκοσμίως.

H YML σε συνεργασία με τη θυγατρική εταιρεία Ε.Μ.Ε.S του ομίλου AΡΚΑΣ αναπτύσσει ταυτόχρονα και επιμέρους feedering services με σκοπό την περαιτέρω θαλάσσια διασύνδεση του Πειραιά με τα λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου, Μαύρης Θάλασσας και Βόρειας Αφρικής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του τοπικού φορτίου θα προσφέρονται στους πελάτες μας από τον Μάιο τέσσερις (4) αφίξεις/αναχωρήσεις πλοίων την εβδομάδα από/προς τα σημαντικότερα λιμάνια της Άπω Ανατολής και δύο (2) από/προς τα μεγαλύτερα λιμάνια της Βορείου Ευρώπης.

Επιπρόσθετα από τέλος Μαΐου μικρότερα πλοία της YML θα προσεγγίζουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών μεταφοράς της Βορείου Ελλάδος καθώς και της περιοχής των Βαλκανίων.
Τέλος τις ευχές της για μια μακρά και εποικοδομητική συνεργασία απηύθυνε η πρόεδρος της ΑΡΚΑΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., κ. Aurette Arkas, απονέμοντας παράλληλα τιμητική πλακέτα στον καπετάνιο του YM WISH, κύριο Alok Kumar.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter