Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΛΠ: Χριστουγεννιάτικες Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

0olp1

Όπως κάθε χρόνο, η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. οργάνωσε μια σειρά από ενέργειες και δράσεις ενόψει των Χριστουγέννων:
- Σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές των γειτονικών Δήμων διανεμήθηκαν τρόφιμα σε οικογένειες και δώρα σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής.


Για πρώτη φορά φέτος η ΟΛΠ Α.Ε. διέθεσε επιπλέον δώρα και για τα παιδιά των σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής του Δήμου Πειραιά.
- Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η ΟΛΠ Α.Ε. ενίσχυσε τα συσσίτια που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πειραιώς στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου.
- Χριστουγεννιάτικη εορτή για τα μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής & Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος, καθώς και διάθεση δώρων για τα παιδιά.
- Επίσης όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της ΟΛΠ Α.Ε. και ειδική τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών και φοιτητών (συνολικά 30 βραβευθέντα παιδιά). Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. Yu Zenggang απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, τόνισε ότι η ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου της ΟΛΠ Α.Ε. αποτελεί βασική προτεραιότητα της Εταιρείας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter