Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΛΠ: Από 5 Αυγούστου η καταβολή του μερίσματος

olp 54fnn

Σε συνέχεια της από 29.6.2015 ανακοίνωσης περί αναβολής της πληρωμής του μερίσματος χρήσης 2014 ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. ενημερώνει ότι ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος χρήσης 2014 ορίσθηκε η 5η Αυγούστου 2015 από την πληρώτρια τράπεζα EUROBANK Ergasias ως ακολούθως:


Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ., στους μετόχους εκείνους, οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει για την είσπραξη μερισμάτων τους χειριστές τους.
1. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας EUROBANK Ergasias, για όσους εκ των μετόχων τηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της μερίδας Σ.Α.Τ. ή δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση προς τους χειριστές Σ.Α.Τ.
2. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί, για διάφορους λόγους, δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα μπορούν να εισπράξουν το μέρισμα, είτε οι μέτοχοι οι ίδιοι είτε οι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους στην Τράπεζα EUROBANK Ergasias σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της, προσκομίζοντας την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή τη σχετική εξουσιοδότηση του δικαιούχου, θεωρημένη ως προς το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή.
Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν μέσα σε πέντε (5) χρόνια παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του μερίσματος (record date) ήταν η Παρασκευή 26η Ιουνίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ. κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρίας (τηλ. 210 4550226, Ακτή Μιαούλη 10, Πειραιάς 185 38).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter