Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αυτό είναι το νέο management της ΟΛΠ ΑΕ - Ο Γ. Κούβαρης CEO με δυο εκτελεστικά μέλη

olp 3333222

Ο Γιάννης Κούβαρης, μέλος της επιτροπής Μεταφορών και υπεύθυνος του Θεματικού Τομέα Συνδυασμένων Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ ΑΕ ενώ άλλα δυο μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου αποκτούν εκτελεστικές αρμοδιότητες. Πρόκειται για τον εκπρόσωπο του βασικού μετόχου (ΤΑΙΠΕΔ) Αθανάσιο Λιάγκο και τον Σταύρο Κυραμαργιό.

Ο τελευταίος θα τοποθετηθεί αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος πιθανότατα στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο μετά την γενική συνέλευση το οποίο θα γίνει σήμερα το απόγευμα. Επίσης νέα μέλη του ΔΣ είναι οι Σταμάτης Κοιλάκος, Γιώργος Ροίδης, Βασίλης Κορκίδης, Σταύρος Δρακονταϊδής, Αποστολία Φράγκου, Γιώργος Καστελάνος και Ολυμπία Τσαλικίδου.

Στη θέση τους στο ΔΣ παραμένουν ως εκπρόσωποι των εργαζομένων οι Γεωργίου και Γεωργακόπουλος όπως και ο δήμαρχος Πειραιάς Γ. Μόραλης. Των τριών τελευταίων και του εκπροσώπου του ΤΑΙΠΕΔ εξαιρουμένων, όλα τα υπόλοιπα μέλη αποτελούν κομματικές και κυβερνητικές επιλογές, αναφέρουν πηγές σε γνώση των σχετικών διεργασιών.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter