Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τρία «μύρια» από τον ΟΛΠ στο Δήμο Πειραιά

mihaloliakos 111

Αναφορές στο πως θα έπρεπε να έχει γίνει ο Πειραιάς και πως είναι έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος σε εκπομπή του δημοτικού ραδιόφωνου της πόλης αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στα όσα έχει παραθέσει για τα αναγκαία έργα στον πρωθυπουργό.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Δήμαρχος Πειραιά ανακοίνωσε ότι το ποσόν των αναδρομικών και ανταποδοτικών που θα λάβει ο δήμος από τον ΟΛΠ, μέσω της κυβέρνησης, είναι περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ.

Σε ερώτηση ακροατή, εάν ο Δήμος διαθέτει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για να επισκευάσει την Παγόδα, δεδομένου ότι παρουσιάζει πολλές ελλείψεις και έχει πολλά «τραύματα», ο Δήμαρχος Πειραιά απάντησε: «Αυτήν την ώρα κοστίζει περίπου 300.000 ευρώ το χρόνο στον ΟΛΠ μόνο για να φυλάει το κτίριο.

Και δεν ντρεπόμαστε! Δεν αξιοποιείται, δεν γίνονται εκθέσεις. Ούτε μικρές εκθέσεις δεν γίνονται. Η Παγόδα είναι πολύτιμο κτίριο και για εκθέσεις και για συνεδριακές εκδηλώσεις και για άλλες λειτουργίες. Η Παγόδα θα είναι το κτίριο που συνδέει τη πόλη με τη κρουαζιέρα και όχι μόνο. Όποιες ελλείψεις έχει θα τις κρίνουν οι τεχνικοί και θα τις καλύψει η κρατική επιχορήγηση. Το οφείλουν στον Πειραιά.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter