Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ένσταση ΟΜΥΛΕ στο Ελεγκτικό κατά του προσυμβατικού ελέγχου πώλησης του ΟΛΘ

omyle kinitopoiisi 2014

Ένσταση κατέθεσε νωρίτερα σήμερα η ΟΜΥΛΕ στο Ελεγκτικό Συνέδριο κατά του προσυμβατικού ελέγχου πώλησης του67% του ΟΛΘ. Στη σχετική ανακοίνωση η ΟΜΥΛΕ αναφέρει τα ακόλουθα:
«Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις με όλα τα μέσα ενάντια στην επιχειρούμενη εκποίηση του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης οι εργαζόμενοι κατέθεσαν σήμερα στο Ελεγκτικό Συνέδριο ένσταση - αίτηση αναθεώρησης, κατά της απόφασης του Δικαστηρίου αναφορικά με τον προσυμβατικό έλεγχο της πώλησης του 67% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας .
Δηλώνουμε πως κάθε κατεύθυνση πως δεν θα υποστέλλουμε μέχρι τέλους τη σημαία υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα του Λιμένα της Θεσσαλονίκης και των θεσπισμένων εργασιακών σχέσεων, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο τρόπο.
Μετά τη παρέμβαση στο Ελεγκτικό Συνέδριο θα πραγματοποιήσουμε παρέμβαση και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Καλούμε το ΤΑΙΠΕΔ και τη Κυβέρνηση έστω και την ύστατη ώρα να ματαιώσουν την εκποίηση διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον και την ενεργή ανάπτυξη του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική και εθνική οικονομία».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία των υπογραφών για την ανάληψη από την κοινοπραξία που πλειοδότησε για την εξαγορά του 67% του ΟΛΘ έχει προσδιοριστεί να γίνει μεθαύριο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter