Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΛΘ: Προς βελτιωμένες προσφορές …

thessaloniki limani ol8 olth aftodioikisi.medium

Εν αναμονεί της επίσημης ανακοίνωσης από το ΤΑΙΠΕΔ οι πληροφορίες θέλουν εκ των διεκδικητών του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ να περάνε στη φάση της κατάθεσης βελτιωμένων προσφορών, καθώς υπάρχουν αποκλείσεις, δεδομένου ότι σήμερα, δεν άνοιξαν μόνο οι δεσμευτικές προσφορές των υποψηφίων αλλά και οι εκθέσεις των ανεξάρτητων αποτιμητών.

Υπενθυμίζεται ότι δεσμευτικές προσφορές κατατέθηκαν από τα εξής σχήματα:- International Container Terminal Services Inc.
- The Peninsular and Oriental Stream.
- Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Belterra Investments LTD και Terminal Link SAS. Ουσιαστικά το χρονικό εύρος που θα κλείσει η διαδικασία αναμένεται να προσδιοριστεί από το ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το Μάιο ενω απο το ύψος των βελτιωμένων προσφορών θα κριθεί και ο "νικητής".

Στην επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ αναφέρονται τα ακόλουθα:Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ανακοινώνει ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσφράγισης των τριών δεσμευτικών οικονομικών προσφορών για την διάθεση ποσοστού 67% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΟΛΘ Α.Ε., τις οποίες κατέθεσαν οι εταιρείες:

- International Container Terminal Services Inc.
- The Peninsular and Oriental Stream.
- Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Belterra Investments LTD και Terminal Link SAS.

Σύμφωνα με τους όρους της ανωτέρω διαδικασίας, ζητήθηκε η υποβολή βελτιωτικών προσφορών, οι οποίες θα αξιολογηθούν σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter