Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στον ΟΛΘ ο Υπουργός Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας

thessaloniki limani ol8 olth aftodioikisi.medium

Με αφορμή την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας – Ρωσίας 2016, ο Υπουργός Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Μαξίμ Σοκόλοφ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Λιμένα Θεσσαλονίκης. Στο κτίριο Διοίκησης τον υποδέχθηκαν ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Μακρής, παρουσίασε το Λιμένα και το επενδυτικό πλάνο που έχει εγκριθεί από τη Διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ.
Ο κ. Σοκόλοφ δήλωσε ότι «οι εγκαταστάσεις του Λιμένα Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον».
Ακολούθησε ξενάγηση του υψηλού ξένου επισήμου.
Ο κ. Μακρής κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στις εγκαταστάσεις παρουσίασε μεταξύ άλλων τις δυνατότητες του Λιμανιού στον τομέα της κρουαζιέρας και ο κ. Σοκόλοφ ανταποκρίθηκε θετικά στην προοπτική ανάπτυξης της κρουαζιέρας από τους λιμένες της Μαύρης Θάλασσας προς τη Θεσσαλονίκη, με Ρώσους τουρίστες. Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης, ο κ. Σοκόλοφ είχε δηλώσει «είναι πολύ σημαντικό που φέτος, στο Έτος Ρωσίας – Ελλάδας, έχουμε δείγματα αποκατάστασης της τουριστικής κίνησης από τη Ρωσία προς την Ελλάδα».
Τον Ρώσο Υπουργό συνόδευε ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, κ. Αντρέι Μ. Μασλόφ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter