Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Απρίλη ξεκαθαρίζει η εικόνα για τον ΟΛΘ

olth 9999

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει η εικόνα για το ποιος τελικά θα επιδείξει ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες στην α' φάση του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ καθώς μέσα σε αυτό το χρονοδιάστημα θα ανοίξει το data room από πού οι ενδιαφερόμενοι θα αντλήσουν στοιχεία τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την στοιχειοθέτηση της πρότασης τους η οποία αναμένεται να κατατεθεί όταν εξαγγελθεί επίσημα από το ΤΑΙΠΕΔ η β' φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας. Περί του ενδιαφέροντος για τον ΟΛΘ υπάρχει μια πλειάδα φημών η οποία εν μέρει συντηρείται και από συνδικαλιστικούς παράγοντες σύμφωνα με τις οποίες (φημολογίες) το επιχειρηματικό ενδιαφέρον έχει λάβει την κατιούσα παρά το γεγονός ότι περί του αντιθέτου δεν υπάρχει καμία σαφής ένδειξη, η οποία όμως θα υπάρξει όταν ακριβώς ανοίξει το data room.

Στο μεταξύ το θέμα του οργανογράμματος του λιμανιού, των επενδύσεων αλλά και του ρόλου που καλείται αυτό να διαδραματίσει εξακολουθεί να απασχολεί τις παραγωγικές τάξεις της Β. Ελλάδας αλλά και των χρηστών των εγκαταστάσεων του αποτελώντας διαρκές αντικείμενο συζήτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική αρχή της Θεσσαλονίκης διοργανώνει αύριο το απόγευμα συζήτηση στην οποία έχουν δηλώσει ότι θα παραστούν συνδικαλιστικοί παράγοντες και εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων.

Να σημειωθεί ότι οι παραγωγικές τάξεις στην συντριπτική τους πλειοψηφία τόσο στην παρούσα κυβέρνηση όσο και στις προηγούμενες έχουν καταστήσει σαφή τη θέση τους υπέρ της συνέχισης των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter