Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το ειδικό βραβείο της ΔΕΘ-HELEXPO στην ΟΛΘ ΑΕ

deth olth helexpo

Το ειδικό βραβείο στην 80ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης απένειμε η ΔΕΘ-HELEXPO στην ΟΛΘ ΑΕ. Το βραβείο παρέδωσε χθες το βράδυ στη διοίκηση της εταιρίας ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσος Τζήκας.

«Το βραβείο απονέμεται για τη συνολική υποστήριξη της ΟΛΘ ΑΕ στην επετειακή αυτή διοργάνωση, η οποία εκφράστηκε τόσο με τη συμβολή στην αγορά των αντιγράφων των «Μαγεμένων», όσο και με την παραχώρηση έκτασης του λιμανιού ως πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της ΔΕΘ. Είμαι βέβαιος ότι η καλή μεταξύ μας συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον», ανέφερε ο κ. Τζήκας.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΟΛΘ ΑΕ, Γιάννης Παντής χαρακτήρισε αυτονόητη την υποστήριξη στον εθνικό εκθεσιακό μας φορέα. «Υποστηρίζουμε το θεσμό και το διεθνή χαρακτήρα της ΔΕΘ, που έχει άμεσο και ουσιαστικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Και βέβαια, στηρίζουμε όλες τις κοινές προσπάθειες και συνεργασίες, μέσα από τις οποίες η πόλη μπορεί να ανακτήσει τον ρόλο που μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει στην ευρύτερη περιοχή και να αντιμετωπίσει με αξιώσεις τις σύγχρονες προκλήσεις», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Δημήτρης Μακρής, δήλωσε: «Χαιρόμαστε για τις επιτυχίες της ΔΕΘ και είμαστε δίπλα της σε κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση του θεσμού. Πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον θα διευρύνουμε τη συνεργασία μας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως η ανάδειξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας του λιμένος και η προβολή του τουρισμού, ειδικότερα για τον τομέα της κρουαζιέρας

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter