Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο.Λ.Θ.: Δύο νέοι γερανοί στον 4ο προβλήτα

olth 9999

Τη λειτουργία δύο νέων ηλεκτροκίνητων περιστρεφόμενων γερανών, που ενδυναμώνουν καθοριστικά τη μηχανολογική υποδομή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης παρουσίασε σήμερα Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου η ΟΛΘ ΑΕ. Οι δύο γερανοί βρίσκονται στο κρηπίδωμα 17, στον 4ο προβλήτα και εξυπηρετούν το «συμβατικό λιμάνι», δηλαδή χύδην και γενικά φορτία. Κατασκευάστηκαν από την εταιρία KIROW - ARDELT. Έχουν μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 112 τόνων. Η λειτουργία τους σε αρπάγη είναι 32 τόνοι σε ακτίνα 32 μέτρων.

Με αφορμή τη λειτουργία των δύο γερανών ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της ΟΛΘ ΑΕ δήλωσε: «Συνεχίζουμε την υλοποίηση του σχεδιασμού για την ενδυνάμωση των υποδομών του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο νέοι γερανοί θα συμβάλλουν στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φορτίων, δηλαδή θα αναβαθμίσουν την επιχειρησιακή ικανότητα της ΟΛΘ ΑΕ και την απόδοση των εργασιών της. Το λιμάνι μας έχει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε, ώστε οι χρήστες –δηλαδή οι πελάτες μας- να είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter