Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων: Καλή η χρονιά για τον ΟΛΘ

limani thessalonikis

Θετική αναμένεται να είναι η αποτίμηση της χρονιάς για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης όσον αφορά στον αριθμό προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων και συνακόλουθα του αριθμού των επιβατών τους που πραγματοποίησαν περιηγήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.


Να σημειωθεί ότι οι παραγωγικές τάξεις της πόλης αλλά και φορείς του τουρισμού βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή αρωγοί της προσπάθειας της διοίκησης του Οργανισμού για ενδυνάμωση της κρουαζιέρας ως στοιχείου αναζωογόνησης της τοπικής οικονομίας.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία η χρονιά για τη Θεσσαλονίκη επιφυλάσσει τουλάχιστον 30 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου που ουσιαστικά «πέφτει η αυλαία» για τη συγκεκριμένη μορφή του θαλάσσιου τουρισμού.
Αξίζει τέλος να υπενθυμιστεί ότι η ηγεσία του ΟΛΘ εγκαίρως είχε προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες προς τις συναρμόδιες αρχές αναφορικά με τα διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με την από-επιβίβαση των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων και την τήρηση των προβλεπόμενων από τους κανονισμούς ασφάλειας γεγονός που , σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα αφήσει θετικές εντυπώσεις στο συνήθως απαιτητικό κοινό της κρουαζιέρας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter