Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΛΘ: Νέος όρχος οχημάτων για τα μηχανήματα του λιμανιού

aggeloudis-stelios4

Σε ένα σημαντικό βήμα λειτουργικής αναβάθμιση και περιβαλλοντικής λειτουργίας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης προχώρησε η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ.

Πρόκειται για την μετεγκατάσταση του όρχου οχημάτων, των συνεργείων επισκευών, των χώρων προσωπικού, των αποθηκών υλικών και του πρατηρίου καυσίμων που εξυπηρετούν τον Συμβατικό Λιμένα, στην Αποθήκη 27, που βρίσκεται στην «καρδιά» του παραγωγικού τμήματος του λιμένος.

Με αυτό τον τρόπο βελτιώνονται οι συνθήκες για τους εργαζόμενους, συντομεύει ο χρόνος των μετακινήσεων τους, υπάρχει απόλυτη ασφάλεια για τα μηχανήματα, ενώ η διακίνηση των υγρών καυσίμων για τις ανάγκες της κίνησης των μηχανημάτων γίνεται με τον πλέον ασφαλή και σύγχρονο τρόπο.

Στις νέες εγκαταστάσεις υπάρχουν γραφεία, αίθουσα αναμονής του προσωπικού, αποδυτήρια, λουτρά, τουαλέτες, γυμναστήριο καθώς
και διάφοροι βοηθητικοί χώροι (κουζίνες, αποθήκες,πλυντήρια κ.λπ).

Επίσης αποθήκες υλικών, λεβητοστάσιο και ο σταθμός πυρασφάλειας, ενώ στον περίβολο των 14 στρεμμάτων σταθμεύουν μόνιμα τα μηχανήματα (φορτωτές, περονοφόρα, αυτοκινούμενοι γερανοί) και στεγάζεται το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της ΟΛΘ ΑΕ Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε: «Η βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα τα πλοία, αλλά και να κάνουν με μεγαλύτερη άνεση τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι συνιστά σταθερή επιδίωξη της διοίκησης της ΟΛΘ ΑΕ. Στην προσπάθεια ανάδειξης και αξιοποίησης όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του λιμανιού η λειτουργικότητα των διαδικασιών και της καθημερινότητας είναι βασικό στοιχείο, αφού σχετίζεται τόσο με την ποιότητα των υπηρεσιών, όσο και με το κόστος. Οι παρεμβάσεις σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστούν».

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter