Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΕΕL και Δ.Ν.Ε. υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας

0μου

H Ελληνική Εταιρεία Logistics υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας και Κατανόησης (Memorandum of Understanding - MoU) με την "Διεθνή Ναυτική Ένωση εν Ελλάδι" International Maritime Union in Greece.

Με την υπογραφή του MoU ουσιαστικά και οι δύο πλευρές αποδέχτηκαν από κοινού την συνεργασία τους με σκοπό την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, όπως να συμμετέχουν στην προώθηση, προβολή και εύρεση λύσεων για ζητήματα που απασχολούν τους τομείς της ναυτιλίας, της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics στη χώρα μας, απευθυνόμενοι σε ελληνικούς & διεθνείς φορείς.

Επιπρόσθετα, η EEL και η ΔΝΕ συμφώνησαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες με σκοπό την ενθάρρυνση της τεχνολογικής αναβάθμισης των κλάδων τους στη χώρα μας, όπως και να συνεργάζονται με άλλους οργανισμούς για την ανάδειξη της Ελλάδας σε διαμετακομιστικό κέντρο της Ευρώπης του γενικού και containerized φορτίου μέσα από συντονισμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες. Φυσικά, οποιαδήποτε είδους σύμβαση απαιτείται προς την επίτευξη των ανωτέρων δράσεων θα υπογράφεται και από τα δύο μέρη.
Τέλος, αποφάσισαν να διεξάγουν πανελλήνιες και διεθνείς έρευνες, συγκεντρώνοντας και προωθώντας επιστημονικές πληροφορίες που αφορούν στην ανάπτυξη των τομέων της ναυτιλίας, της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics. Παράλληλα, θα διοργανώνουν κάθε είδους επιμορφωτικά προγράμματα, εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια για τους αναφερόμενους κλάδους, ενώ θα προωθήσουν και προγράμματα πρακτικής άσκησης σπουδαστών σε σχετικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter