Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στη Σκύρο ο γ.γ. Λιμένων και ο αρχηγός ΛΣ

0kymi

Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, πραγματοποίησαν υπηρεσιακές επισκέψεις στις Λιμενικές Αρχές Κύμης και Σκύρου το Σάββατο 02 Μαΐου 2020.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Κύμη και τη Σκύρο συναντήθηκαν με τους Προϊσταμένους των οικείων Λιμενικών Αρχών και ενημερώθηκαν εκτενώς για τη δραστηριότητα τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα, ο κ. Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων καθώς και ο κ. Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη που υπηρετούν στις ανωτέρω Λιμενικές Αρχές, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των πλωτών μέσων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ενημερώθηκαν για το έργο και τη δραστηριότητά τους ενώ τους συνεχάρησαν για τον επαγγελματισμό και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σκύρου κ. Μαυρίκο Νικόλαο καθώς και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου κ. Αντωνόπουλο Κυριάκο, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα το ζήτημα στέγασης του Λιμενικού Σταθμού Σκύρου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter