Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Χορηγία της εταιρείας ‘’SEA WORLD MANAGEMENT & TRADING INC’’ ενός περιπολικού στο ΛΣ

0περιπολικό

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Θεόδωρου ΚΛΙΑΡΗ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παραλαβή ενός (01) περιπολικού οχήματος NISSAN QASHQAI από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για την κάλυψη των αναγκών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Η συγκεκριμένη δωρεά ποσού 28.463 ευρώ, αποτελεί χορηγία της εταιρείας ‘’SEA WORLD MANAGEMENT & TRADING INC’’.
Στην τελετή που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της εταιρείας κ. Βασίλειου ΛΑΛΙΩΤΗ, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μιχαήλ ΡΕΠΠΑΣ καθώς και ο Διευθυντής Πληρωμάτων κ. Γεώργιος ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
Από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή επίσης παρέστησαν ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος ΠΟΥΛΗΣ, o Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, οι Διευθυντές των Κλάδων και Διευθύνσεων του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Διοικητής της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά.
Ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ευγενή προσφορά της εταιρείας ‘’SEA WORLD MANAGEMENT & TRADING INC’’ τονίζοντας ότι η εν λόγω πρωτοβουλία χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως σημαντική στην αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλει το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή ώστε να ανταπεξέλθει στο πολύ-επίπεδο έργο του και παράλληλα θα συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση της επιχειρησιακής δράσης της Λιμενικής Αρχής Πειραιά.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter