Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

H ALIS επεκτείνεται στην Ευρώπη με την προσθήκη νέων λιμανιών

Guido Grimaldi ALIS

Η Logistic Association of Sustainable Intermodality συνεχίζει να επεκτείνεται στην Ευρώπη και στη Βαλτική Θάλασσα με την προσχώρηση των λιμανιών του Ελσίνκι και του Hanko.


"Είμαι πολύ περήφανος για την ανάπτυξη του ALIS και του δικτύου του και είμαι ακόμη περισσότερο ευχαριστημένος που η καθημερινή μας δέσμευση παράγει οφέλη όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, δήλωσε ο Πρόεδρος του ALIS, Guido Grimaldi.
Η A.L.I.S. είναι μία διεθνής ένωση που γεννήθηκε πριν από τρία χρόνια, με στόχο την προώθηση των ευρωπαϊκών διατροπικών μεταφορών, που φέρνουν για πρώτη φορά μαζί τις ναυτιλιακές εταιρείες, τις οδικές μεταφορές, τις σιδηροδρομικές επιχειρήσεις, τους τερματικούς λιμενικούς σταθμούς και τους μεταφορείς εμπορευμάτων. Σήμερα αριθμεί πάνω από 1.430 εταιρείες-μέλη, περισσότερους από 143.000 εργαζόμενους, πάνω από 106.000 οχήματα, περισσότερες από 140.500 ετήσιες θαλάσσιες συνδέσεις και περισσότερες από 125 θαλάσσιες αρτηρίες, ευρωπαϊκούς λιμένες ως επίτιμα μέλη, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα κ.α..

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter