Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δ. Βερνίκος : Η Κύπρος το επόμενο βήμα της κοινοπραξίας Med Tugs.Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ότι χρειάζεται η τοπική αγορά.

D.Vernikos

Την πρόθεση της κοινοπραξίας Med Tugs να επεκταθεί στην Κύπρο εξέφρασε ο Δημήτρης Βερνίκος, ο οποίος επισκέπτεται το νησί, επισημαίνοντας ότι η κοινοπραξία είναι σε θέση να διαθέσει ικανό αριθμό σύγχρονων ρυμουλκών – ναυαγοσωστικών σκαφών στην Μεγαλόνησο.

Στόχος της Med Tugs μέσο της επέκτασης της στην Κύπρο είναι να συμβάλει στην ομαλή και ασφαλή λειτουργία των τέρμιναλ φυσικού αερίου, τόσο κατά το στάδιο της κατασκευής τους, όσο μετά την ολοκλήρωση τους.

Συνάμα και παράλληλα με την δραστηριότητά αυτή ο κ. Βερνίκος υπογράμμισε ότι ο ίδιος στόλος ρυμουλκών – ναυαγοσωστικών σκαφών της κοινοπραξίας μπορεί κάλλιστα να προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας λιμένων, ρυμουλκήσεων, ναυαγιαιρεσιών, διάσωσης και προστασίας περιβάλλοντος.

Med Tugs" είπε ο κ. Βερνίκος "έχει αποδείξει ότι διαθέτει την αναγκαία υποδομή και την αδιαμφησβήτητή εμπειρία να χειρισθεί με αποτελεσματικότητα κάθε μικρό ή μεγάλο περιστατικό

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter