Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

‘Ένα «λιμενικό»… Hall of Fame

0αλα

Ο Ναυτιλιακός Σύνδεσμος των λιμένων της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ πραγματοποίησε το 26ο ετήσιο δείπνο βραβείων του διεθνούς ναυτιλιακού Hall of Fame στις 8 Μαΐου, 2019 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στη Νέα Υόρκη.
Τα βραβεία του διεθνούς ναυτιλιακού Hall of Fame ξεκίνησαν το 1993 όταν ο Ναυτιλιακός Σύνδεσμος των λιμένων της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ θέλησαν να τιμούν, κάθε χρόνο, μια ομάδα οραματιστών από το χώρο της ναυτιλίας που την καθοδηγούν με τον καλύτερο τρόπο στο μέλλον.
Από τότε, μία ευρεία ομάδα πρωτοπόρων της ναυτιλιακής βιομηχανίας έχουν ενταχθεί στο Hall of Fame. Συμπεριλαμβάνονται άτομα από το χώρο των containers, των tankers, της dry bulk ναυτιλίας, χειριστές λιμενικών τερματικών, διαμεσολαβητές υπερωκεάνιων μεταφορών, στοιβαδόροι, χειριστές ρυμουλκών και φορτηγίδων, χειριστές σιδηροδρομικών γραμμών, καθώς και άτομα που εκπροσωπούν εργοδότες και εργαζομένους από το ναυτιλιακό πεδίο. Τα κονδύλια που συγκεντρώθηκαν από τη διοργάνωση των βραβείων στηρίζουν υπηρεσίες εκπαίδευσης στο χώρο της ναυτιλιακής βιομηχανίας.
Οι πιο πρόσφατες εντάξεις στο διεθνές ναυτιλιακό Hall of Fame γιόρτασαν τα επιτεύγματα πέντε σπουδαίων ηγετών του κλάδου.
Harold J. Daggett, Διεθνής Πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου Φορτοεκφορτωτών, Αμερικανική Ομοσπονδία Εργασίας και Βιομηχανικών Οργανισμών (AFL-CIO), τιμήθηκε για τον εξαιρετικό συντονισμό της ανάπτυξης και της σταθερότητας της ναυτιλιακής βιομηχανίας, της παραγωγικότητας, των διαπραγματεύσεων και των συμβολαίων με τους υπαλλήλους.
George Economou, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Dry Ships Inc. αναγνωρίστηκε ως διεθνής ηγέτης των θαλάσσιων μεταφορών και των σχετικών δραστηριοτήτων, για την υψηλή ποιότητα πελατειακών σχέσεων καθώς και για την ανάπτυξη και τη σταθερότητα του διαφοροποιημένου διεθνούς στόλου. Το βραβείο του απονεμήθηκε στο γιο του, Φίλιππο.
John F. Reinhart, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής της εταιρείας Virginia Ports, τιμήθηκε για τις ηγετικές του ικανότητες που οδήγησαν στα οικονομικά επιτεύγματα της Virginia Ports και για τη δουλειά του που μεγιστοποίησε τις δυνατότητες χρήσης ενός εκ των κυριότερων λιμανιών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Rodolphe Saade, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CMA CGM Group S.A. αναγνωρίστηκε ως ένα αξιοσημείωτη πρότυπο της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας. Υπό την καθοδήγησή του η CMA CGM Group S.A. έχει σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου.
Τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικός, ο κ. Richard S. (Rich) Weeks, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Weeks Marine Inc., τιμήθηκε ως ηγέτης σε όλες τις πτυχές της ναυπηγικής βιομηχανίας. Υπό την εποπτεία του η Weeks Marine έχει αναπτύξει μια εντυπωσιακή παρουσία στην αγορά της βυθοκόρησης και της ναυπηγοκατασκευαστικής βιομηχανίας και πιο πρόσφατα στην ανάπτυξη των φιλικών προς το περιβάλλον πηγών ενέργειας.
Η εκδήλωση στις 8 Μαΐου προσέλκυσε το μεγαλύτερο αριθμό παρευρισκομένων – περίπου 450 – στα τελευταία χρόνια. Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Joe Hughes, Chairman & CEO της διαχειρίστριας εταιρείας του American P&I Club, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (και πρώην Πρόεδρος) του Ναυτιλιακού Συνδέσμου των λιμένων της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter