Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μια επιτυχημένη εικοσαετία εόρτασε η ARKAS HELLAS S.A. Shipping Agency

0ko

Παρουσία εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων αλλά και υψηλόβαθμων στελεχών των ναυτιλιακών πρακτορείων εορτάστηκε απόψε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, στο “Ble Pavillion” η συμπλήρωση είκοσι χρόνων της ARKAS HELLAS S.A. Shipping Agency.

Στην ομιλία του ο Managing Director και πρόεδρος του δ.σ. της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης κ. Φίλλιπος Κωστόπουλος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες, φίλους πια, για την παρουσία τους στο σημαντικό για εμάς εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας.
Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, είπε ο κ. Κωστόπουλος, «καθώς τα χρόνια αυτά, είναι χρόνια συνεχούς προσπάθειας και αφοσίωσης στην εταιρεία μας , στους συνεργάτες της και στους στόχους της. Μαζί με την εταιρεία μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε, διαμορφώσαμε χαρακτήρα με ισχυρές αξίες και ατενίζουμε με πολύ αισιοδοξία το μέλλον μας.
Η εταιρεία μας μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από εξωγενείς παράγοντες όπως οι απεργιακές κινητοποιήσεις στα λιμάνια και η οικονομική και τραπεζική κρίση της χώρας μας, κατάφερε να εδραιωθεί μεταξύ των 5 μεγαλυτέρων πρακτορείων στην Ελλάδα και σήμερα να κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς.
Η επιτυχία μας αυτή οφείλεται όχι μόνο στις δικές μας προσπάθειες αλλά κυρίως στην υποστήριξη και στην εμπιστοσύνη όλων των συνεργατών μας: του Group, των ναυτιλιακών γραμμών, του προσωπικού μας, των προμηθευτών μας και των πελατών μας .
Σας ευχαριστούμε θερμά και σας υποσχόμαστε ότι με σεμνότητα και με συνεχή διάθεση για αυτό-βελτίωση θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την επίτευξη του οράματος μας, την ανάδειξη του ναυτιλιακού πρακτορείου μας ως σημείο αναφοράς τόσο για τους πελάτες μας στην ελληνική αγορά όσο και για τις ναυτιλιακές γραμμές στο εξωτερικό».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter