Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τουλάχιστον 2.850 επιβάτες εξυπηρετήθηκαν χθες από το πορθμείο της Αιδηψού λόγω της φωτιάς στη B. Εύβοια

0παντόφλα

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής, με κινητοποίηση όλων των στελεχών του λιμενικού, τέθηκε χθες το απόγευμα το λιμεναρχείο Αιδηψού λόγω της μεγάλης φωτιάς στη βόρεια Εύβοια και του γεγονότος ότι είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Ιστιαία Χαλκίδας στο ύψος του Προκοπίου. Πολλοί επιβάτες προερχόμενοι από Σκιάθο στο Μαντούδι οδηγήθηκαν στο συγκεκριμένο πορθμείο της Αιδηψού.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο λιμενάρχης Αιδηψού, πλωτάρχης λιμενικού σώματος Σωτήρης Δανίκας, χθες το απόγευμα προκειμένου να εξυπηρετηθεί όλος ο κόσμος που μετακινήθηκε στο συγκεκριμένο πορθμείο επιστρατεύθηκαν πλέον των δύο πλοίων της τακτικής γραμμής, άλλα δύο επιβατηγά πλοία, ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν 16 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 10 έκτακτα.
Τόνισε επίσης ότι από τις 5 χθες το απόγευμα έως τη 1 τα ξημερώματα μετακινήθηκαν από την Αιδηψό προς Αρκίτσα 2.850 επιβάτες με 1.550 οχήματα. Ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι υπήρχε μεγάλη κόπωση για όλους τους επιβάτες λόγω του έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος που δημιουργήθηκε, εξυπηρετήθηκαν όλοι άμεσα και δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Επίσης, τόνισε ότι το επιβατικό κοινό ήταν συνεργάσιμο, ενώ τα στελέχη του λιμενικού είχαν λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα τάξης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter