Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο επίκεντρο οι νηογνώμονες και οι επιθεωρήσεις πλοίων μετά το ναυάγιο του Αγία Ζώνη 2

0phoenix Aris Arvanitakis

Το νέο θεσμικό πλαίσιο επιθεώρησης πλοίων, οι εξελίξεις με τον ελληνικό νηογνώμονα και το πως αυτές επηρεάζουν τα πλοία εθνικής νομοθεσίας και η ανάγκη αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα είναι στο επίκεντρο της εκδήλωσης που πραγματοποιεί για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς, ο νηογνώμονας ΦΟΙΝΙΞ την ερχόμενη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις πέντε το απόγευμα στο «θρυλικό» Λίμπερτυ στον Πειραιά.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Φοίνικα Άρης Αρβανιτάκης, θα παρουσιάσει τους στόχους της εταιρείας και θα ενημερώσει για την πορεία του οργανισμού.
Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΝΝΠ. Θα έχει ενδιαφέρον να γίνει αναφορά στην ενότητα που αφορά στην επιθεώρηση των πλοίων και στο πως θα γίνονται στο εξής, μετά την περιπέτεια με το Αγία Ζώνη 2.
Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή για την άμεση ανάκληση των πιστοποιητικών αξιοπλοΐας που έχουν δοθεί με παράταση και ζήτησε τη μεταφορά της αρμοδιότητας ελέγχου και επιθεωρήσεων πλοίων από τον κλάδο επιθεώρησης εμπορικών πλοίων, στους νηογνώμονες .

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter